A vakvezetőkutya nem csak "szeme", társa is a vak embernek!

Ha nem tud eljönni, bankkártyával is tud adományozni!

Kérjük, amennyiben cégként kíván adományozni, a cég nevét, székhelyét és adószámát a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni!

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
" />

Forraltbor fogyasztással támogathatja a vakvezetőkutyák kiképzését!

esemény kezdete: 2019. december 10. 20:58
esemény vége: 2019. december 23. 23:00

A vakvezetőkutya nem csak "szeme", társa is a vak embernek!

A Győri Karácsonyi Vásár jótékonysági borosztásának bevételét 100% - ban a vakvezetőkutya kiképzés támogatására fordítja a Patrónus Lions Klub.

A jótékonysági faház a Csónakos szobor és a Kis- Baross út közötti szakaszán található a Baross útnak. A győri jótékonysági szervezetek a vásár ideje alatt felváltva üzemeltetik a faházat. Klubunk december 10- 13 - ig fogja mérni a forrralbort és meleg teát az adományokért cserébe.

Melegítsd magadat egy forró itallal, Szivednek tüzét egy hálás adománnyal!

 

vakvezető kutya 3.jpgvakvezetőjelölt kutya.jpgvakvezető kutya 1.jpg

Löjjön el és támogassa Ön is a célt, hogy minél több vak embertársunk élete könnyebbé váljon!

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba