Hírek, aktualitások

Pajtáska akció Móron 2022. augusztus 15. 08:00 Pajtáska akció Móron

A PajTáska adománygyűjtést augusztus 1-től 12-ig hirdette meg a Patrónus Klub fiók klubjának csapata Móron. Elsősorban használt, de még jó állapotú iskolatáskákat vártunk, melyet a gyerekek és szüleik megtölthettek az év során megmaradt, de még nem használt füzetekkel, írószerekkel, de üresen is leadhatták a táskákat.

bővebben arrow_forward
Érzékenyítés a Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és a Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium diákjai számára 2022. február 07. 09:00 Érzékenyítés a Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum és a Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium diákjai számára

A 2022-as év első iskolai érzékenyítő programját kezdte meg Patrónius Lions Klub a Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum/Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium diákjai számára. Az erőteljes COVID hullámok ellenére igyekszünk az idei évben is minél több intézménybe eljutni.

bővebben arrow_forward
Diabétesz Világnapi megemlékezés, 1. Győri Diabétesz séta 2021. november 07. 09:00 Diabétesz Világnapi megemlékezés, 1. Győri Diabétesz séta

Minden évben novemberben ünnepeljük a Diabétesz Világnapot, mintegy 160 országban. Készültünk ezért Győrben egy nagyszabású, figyelemfelkeltő rendezvénnyel, az Első Győri Diabétesz Sétával. A Lions mozgalom aktív tagjaiként a Patrónus LC - és Győr mindhárom Lions Clubja- egészségügyi programokban és a különböző szűrőprogramokon keresztül támogatják a felnőttkorban kialakuló diabetikus betegségből származó látás elveszítés megelőzését, mind a gyermek és mind a felnőttek körében.

bővebben arrow_forward
Maszkok a győri Gyermekvédelmi Központnak 2020. április 03. 11:00 Maszkok a győri Gyermekvédelmi Központnak

A Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója jelezte, hogy védőfelszereléseik elfogynak, így a gyermekgondozók sem az otthonban élő gyermekek, sem a maguk egészségére nem tudnak megfelelően vigyázni. Maszkra van szükségük. A Patrónus Lions Club Győr összefogásban a győri Férfi Klubbal és Női Klubbal összesen 500 db maszk beszerzését vállalta.

bővebben arrow_forward
Club ülés új környezetben 2020. március 25. 18:00 Club ülés új környezetben

A mai nap (2020. 03. 25.) történelmi napnak tekinthető a Győr Patrónus Lions Club életében - megtartották első online Klub ülésüket! A tagok teljes nyitottsággal és lelkesedéssel vettek részt az alkalmon. A találkozót Müller Sándor második alelnök szervezte a Zoom alkalmazást használva - mind Sándor, mind a tagok sikeresen vették a technikai akadályokat.

bővebben arrow_forward
Érzékenyítő program, Családi Nap, Nádorvárosi Általános Iskola 2019. október 05. 10:00 Érzékenyítő program, Családi Nap, Nádorvárosi Általános Iskola

Sokan nehezen tudják elképzelni, hogyan élnek a vakok és látássérültek a mindennapokban, hogyan oldanak meg a látók számára egyértelműnek tűnő feladatokat, és hogyan végeznek el otthoni teendőket. A Győr Patrónius Lions Club kiemelt küldetésének tartja, hogy érzékenyítő programokon keresztül felhívja a figyelmet arra, hogyan segíthenek a látók a "kevésbé látóknak".

bővebben arrow_forward
Pannonhalmi séta a Győr Arrabona Lions Club szervezésében 2019. szeptember 21. 11:00 Pannonhalmi séta a Győr Arrabona Lions Club szervezésében

A Lions hitvallása a "We serve - Mi szolgálunk", a klubok szintjén is megmutatkozik. Győrben jelenleg 3 Lions klub működik sikeresen, egymástól függetlenül, de egymást segítve, támogatva. Tagjaik rendszeresen részt vesznek egymás rendezvényein. Nem volt ez másképp 2019.szeptember 21-én - ekkor tartotta a Győr Arrabona Lions Club az évente megrendezésre kerülő pannonhalmi sétáját.

bővebben arrow_forward
Szezonnyitó Klubülés 2019. augusztus 27. 18:00 Szezonnyitó Klubülés

A Győr Patrónius Lions Klub vidám hangulatban búcsúztatta a nyarat, és szokatlan helyszínen tartotta szezonnyitó ülését, melyet Bokányi Miklós, új soros elnök vezett. A Mosoni-Dunán hajózva megbeszélték a következő időszakra tervezett aktivitásokat, a klub életében fontos témákat, eseményeket.

bővebben arrow_forward
Eskütétel a Balatonfüred Lions Clubnál 2019. május 17. 12:00 Eskütétel a Balatonfüred Lions Clubnál

A februárban alakult Balatonfüred LC három hónap alatt megduplázta létszámát. A klub tagjainak eskütételére 2019. május 17-én került sor a Balatonon, melyen jelen volt a szponzor klub, a Győr Patrónus LC tagjai, Horváth Miklós volt nemzetközi igazgató, dr. Solymosinés dr. Kiss Ilona PDG, tagfejlesztési felelős, Boronkay Gusztáv I. alkormányzó, Balogh Sándor zónaelnök, valamint dr. Chrabák László kormányzó.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba