Kiskarácsony, Nagykarácsony...

Az adventi időszak, a karácsonyi várás és készülődés a Patrónus Lions Club életében mindig fontos időszak. Számos gyűjtőakciót szervezünk, amit klubunk tagjai, az Ő családtagjaik, ismerőseik önkéntesen, szabadidejükben, odaadóan és vidáman végeznek. Ez sok embertársunk számára furcsa, másoknak természetes. Ami a legfontosabb, hogy nagyon sok segítőkész családdal, emberrel, céggel találkoztunk, akik szívesen és szeretettel adták az apró és a hatalmas ajándékokat egyaránt személyes vállalásaik mellett.
 
Köszönjük a gyűjtési lehetőséget és támogatást a győri Metro áruháznak, a Patent Cégcsoportnak, a Sweets Látványcukrászdának, az In-Food 2000 Kft.-nek.
 
Klubunk tagjai szeretettel készítették a támogatott családoknak, gyermekeknek és a Radó Tibor EGYEMI osztályai számára a karácsonyi ajándékokat.
Köszönjük a felajánlásokat Mindannyiuknak!
Áldott ünnepeket kívánunk!

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba