Hírek, aktualitások: Események

Maszkok a győri Gyermekvédelmi Központnak 2020. április 03. 11:00 Maszkok a győri Gyermekvédelmi Központnak

A Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója jelezte, hogy védőfelszereléseik elfogynak, így a gyermekgondozók sem az otthonban élő gyermekek, sem a maguk egészségére nem tudnak megfelelően vigyázni. Maszkra van szükségük. A Patrónus Lions Club Győr összefogásban a győri Férfi Klubbal és Női Klubbal összesen 500 db maszk beszerzését vállalta.

bővebben arrow_forward
Club ülés új környezetben 2020. március 25. 18:00 Club ülés új környezetben

A mai nap (2020. 03. 25.) történelmi napnak tekinthető a Győr Patrónus Lions Club életében - megtartották első online Klub ülésüket! A tagok teljes nyitottsággal és lelkesedéssel vettek részt az alkalmon. A találkozót Müller Sándor második alelnök szervezte a Zoom alkalmazást használva - mind Sándor, mind a tagok sikeresen vették a technikai akadályokat.

bővebben arrow_forward
Érzékenyítő program, Családi Nap, Nádorvárosi Általános Iskola 2019. október 05. 10:00 Érzékenyítő program, Családi Nap, Nádorvárosi Általános Iskola

Sokan nehezen tudják elképzelni, hogyan élnek a vakok és látássérültek a mindennapokban, hogyan oldanak meg a látók számára egyértelműnek tűnő feladatokat, és hogyan végeznek el otthoni teendőket. A Győr Patrónius Lions Club kiemelt küldetésének tartja, hogy érzékenyítő programokon keresztül felhívja a figyelmet arra, hogyan segíthenek a látók a "kevésbé látóknak".

bővebben arrow_forward
Pannonhalmi séta a Győr Arrabona Lions Club szervezésében 2019. szeptember 21. 11:00 Pannonhalmi séta a Győr Arrabona Lions Club szervezésében

A Lions hitvallása a "We serve - Mi szolgálunk", a klubok szintjén is megmutatkozik. Győrben jelenleg 3 Lions klub működik sikeresen, egymástól függetlenül, de egymást segítve, támogatva. Tagjaik rendszeresen részt vesznek egymás rendezvényein. Nem volt ez másképp 2019.szeptember 21-én - ekkor tartotta a Győr Arrabona Lions Club az évente megrendezésre kerülő pannonhalmi sétáját.

bővebben arrow_forward
Szezonnyitó Klubülés 2019. augusztus 27. 18:00 Szezonnyitó Klubülés

A Győr Patrónius Lions Klub vidám hangulatban búcsúztatta a nyarat, és szokatlan helyszínen tartotta szezonnyitó ülését, melyet Bokányi Miklós, új soros elnök vezett. A Mosoni-Dunán hajózva megbeszélték a következő időszakra tervezett aktivitásokat, a klub életében fontos témákat, eseményeket.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba