Club ülés új környezetben

A mai nap (2020. 03. 25.) történelmi napnak tekinthető a Győr Patrónus Lions Club életében - megtartották első online Klub ülésüket! A tagok teljes nyitottsággal és lelkesedéssel vettek részt az alkalmon. A találkozót Müller Sándor második alelnök szervezte a Zoom alkalmazást használva - mind Sándor, mind a tagok sikeresen vették a technikai akadályokat.

A csapat hatékonyságát mutatja, hogy több olyan témában történt szavazás, melyeket későbbi ülésekre terveztek. A jelenlegi járványveszély miatt elkezdődött a közös ötletelés lehetséges jószolgálati tevékenységekről is. A felvetések között szájmaszkok beszerzése, varratása, rászoruló családok részére gyorsegély pénzügyi alap létrehozása, valamint vakvezető kutyák ideiglenes befogadása vagy ellátása, sétáltatása is felmerült.

Köszönet és hála Mindenkinek a rugalmas hozzáállásért!

 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba