Vakvacsorát szervezett a Győr Patrónus Lions Club

2019. január 23-án, szerdán a Győr Patrónus Lions Club szervezett vakvacsorát Balatonfüreden, a Vitorlás étteremben. A Vakvacsora rendezvény egy különleges este: olyan tapasztalat szerzésére van lehetőség, mely során egy kicsit másképp láthatjuk a világot, helyzetünket.

Egy vacsora elfogyasztása a látás korlátozásával felerősíti a többi érzékszervünk érzékelését. Az ételek illata, íze, a zenei hangok egészen más minőséget jelentenek ekkor. A Győr Patrónus Lions Club szervezésében ez volt a hetedik vakvacsora rendezvény és az első, melyet Győrön kívül rendeztek meg.

A balatonfüredi rendezvényen a Búgócsiga zenekar két tagja által jutottak a jelenlevők zenei és énekhang élményhez, Tóvári Zsófi és Boros Péter zenélt ezen az estén. A finom ételeket a Vitorlás étterem, a finom borokat a Koronczai Borászat, Mészáros Pince, Balogh Pincészet biztosította. Nagyszerű és bátor emberek fogadták el meghívást. A Klubból a vezetőség tagjai és a klubtagok segítőként vettek részt a programon, figyelve a vendégek biztonságára, jó érzésére.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba