Gratulálunk!!

A Patrónus Lions Club Győr büszkén jelenti, hogy a Balatonfüredi Lions Club, mely mostanáig fiók klubként működött, független klubként bejegyzésre került!

A Patrónus 2019. februárban alapította a Balatonfüred Lions Club-t, akkor még fiók klubként, melynek tevékenységeit a kezdetektől támogatja.

A Balatonfüred Lions Club nagyon aktív volt már a klub alapításától kezdve. Tagja lelkesek, kreatívak, melynke köszönhetően folyamatosan újabb és újabb jószolgálati tevékenységeket szerveznek a városban, ezzel is példát mutatva a térség jótékonysági szervezeteinek.

Az elmúlt közel 2 év munkájának eredménye, hogy  a klub taglétszáma elérte azt a mérföldkövet, mely a klub föggetlenné válását lehetővé tette!

Nagy szeretettel gratulálunk a Balatonfüred Lions Clubnak - nagyon büszkék vagyunk Rátok és amit elértetek!!

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba