Charter Night a győri Patrónus Lions Clubnál

2022. június 10-én, pénteken tartotta fennállásának 10. jubileuma alkalmából rendezett Charter Night estjét a Patrónus Lions Club Győr. Az évzáró-tisztújító rendezvénynek a Bolero Étterem adott otthont.

A 18 órától kezdődő ünnepségen jelen volt és beszédet mondott Koncsik István I. Alkormányzó, aki a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének képviseletében adott át kormányzói elismeréseket Hanczné Mező Edinának, Pintérné dr. Fürst Ágnesnek és Hartmann Józsefnek. A klub fennállásának 10. jubileumát ünnepelve felelevenítették a klub elmúlt 10 évének legszebb pillanatait, többek között levetítették a 2012-es alakuló ülés felvételeit is.

A Charter Night keretein belül rendezték meg a láncátadó ünnepséget is: Müller Sándor leköszönő elnök adta át a stafétabotot Szabó-Cseszneki Nikolettnek, a klub új elnökének. A jó hangulató este vacsorával és zenés-táncos mulatsággal záródott.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba