Online farsang a jószolgálat jegyében

A korlátozások nem vették el a győri Patrónus Klub kedvét a farsangtól, és 2021.február elején online jelmezversenyt hirdettek a Club Facebook oldalán felnőtt és gyermek kategóriában.

Bárki tehetett fel fotót az oldal bejegyzéseként a tavalyi vagy idei farsangi szezon legjobban sikerült fotóival.
A fotókat ellenőrzés után tették ki az oldalra, és a legtöbb "like"-t kapó képek vitték el a díjakat.

Szép számmal voltak jelentkezők, és Gesztenye, a klub látássérült tagjának segítő kutyája is kedvet kapott a játékra.

A gyermek kategória nyertese "Csipkerózsika" volt, aki 158 like-t kapott - nyereménye egy családi állatkerti belépőt nyert a Győri Állatkertbe.

A felnőtt kategória nyertesei a Karantén tenger kalózai voltak 136 like-kal - nyereményük egy kétszemélyes gyertyafényes vacsora a győri Komédiás Étterem jóvoltából.

Az akciónak jótékonysági célja is volt - az adományok teljes összegével egy vakvezető kutya képzését, nevelését támogatta a klub.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba