Csillogószemű gyerekek a Radó Iskola karácsonyi ünnepségén.

Kérjük, amennyiben cégként kíván adományozni, a cég nevét, székhelyét és adószámát a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni!

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

" />

Csillogószemű gyerekek a Radó Iskola karácsonyi ünnepségén

esemény kezdete: 2019. december 19. 09:00
esemény vége: 2019. december 19. 12:00

A Patrónus Lions Klub évek óta gyűjt ajándékokat a Radó iskola tanulóinak, akik hátrányos helyzetű családokban nőnek fel. Sokuk számára a klub által készített ajándékcsomag a karácsonyi ajándék

Az iskola pedagógusai által összeállított személyre szebott csomagokat kapnak a gyerekek. Az év közben összegyűjtött ruhák, játékok mellé még vásárolni kell a klubnak kiegészítő dolgokat és édességet. Kérjük támogassa pénzbeli hozzájárulással a munkánkat!


Képgaléria

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba