Vakvacsora

esemény kezdete: 2018. november 15. 18:00
esemény vége: 2018. november 15. 21:00

„Egymással, egy más világban”


Egy rendkívüli kalandra, különleges estére, jótékony ügy mellett való kiállásra invitálja kedves vendégeit ismét a Patrónus Lions Club Győr. A legfiatalabb győri Lions klub célkitűzése az országos Lions hagyományoknak megfelelően, a rászoruló vak- és gyengénlátó emberek támogatása, élethelyzetének javítása.
A patrónusok célja, hogy egy különleges élményt nyújtó vacsora keretein belül megismertessék vendégeiket a vakok világával.

A 2018. november 15-én megrendezésre kerülő jótékony célú gálavacsora különlegessége, hogy a vendégek egy időre „elveszítik” majd a látásukat.
Hogyan lehetséges ez? Minden résztvevő kap egy szemmaszkot, s ezt viselve fogyaszthatja el az étterem mesterszakácsa által külön erre a célra összeállított borvacsorát.
Az élményt mélyíti, hogy a klub támogatásával minden asztalnál egy látássérült vendég nyújt segítséget a vacsora elfogyasztásához, aki készséggel válaszol majd az asztaltársaság kérdéseire is.

A kulináris élvezetek mellett művészeti élménnyel is kedveskednek majd a szervezők. Az esten neves művészek tolmácsolásában dallamos hangjátékot is élvezhetnek majd a vendégek.

A résztvevők, a támogatói jegyek megvásárlásával nem csak az élményre váltanak belépőt, hanem hozzájárulnak rászoruló vak- és gyengénlátó fiatalok támogatásához is.

Legyen vendégünk egy különleges estén, tapasztaljon, szórakozzon, segítsen!

Támogatói jegy ára: 8.000,-ft

Jelentkezés és információ: 30/902 0669 és 20/362 5852

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Patrónus Lions Club

Adószámunk:
18338025-1-08
Számlaszám:


cím: 9024 Győr,
Babits M. u. 17/A

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba